ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το καλύτερο νοκ άουτ στο ‘Senshi 21’ δόθηκε στον Γιάννη Στοφορίδη!
Το καλύτερο νοκ άουτ στο ‘Senshi 21’ δόθηκε στον Γιάννη Στοφορίδη!
(Φώτο ; ufight.gr)
23 Απρ
0
Σχόλια

Το καλύτερο νοκ άουτ στο ‘Senshi 21’ δόθηκε στον Γιάννη Στοφορίδη!

Ο Γιάννης Στοφορίδης βραβεύτηκε από το ‘Senshi’ για το καλύτερο νοκ άουτ της βραδιάς στην 21η έκδοση του promotion στην Βάρνα της Βουλγαρίας το Σάββατο 20 Απριλίου.

Ο Στοφορίδης επικράτησε με νοκ άουτ του Cristian Ristea στον πρώτο γύρο και ο τρόπος που το έκανε ήταν άκρως εντυπωσιακός.

Μπήκε ορμητικός και με σερί γροθιών έβγαλε άμεσα εκτός οποιουδήποτε ρυθμού τον πολύπειρο Ρουμάνο κικμπόξερ Ristea μέχρι να τον τελειώσει στο λεπτό .

giannis stoforidis senshi 21 kalytero nok aout 3

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στην Καβάλα δίπλα στον Παναγιώτη Καρανικολή έπιασε για ακόμα μία φορά τόπο.

Ο Στοφορίδης είναι μεστός, σοβαρός, συγκροτημένος, με αυτοπεποίθηση και πιο σίγουρος για τις ικανότητές του από ποτέ. Αυτό ονομάζεται ωριμότητα και ο Στοφορίδης έχει δουλέψει πολύ για να την έχει πλέον στον μέγιστο βαθμό όντας στην καλύτερή του φάση και στιγμή.

Αυτό ο κόσμος το αναγνωρίζει και για αυτό χαίρει της ευρύτατης αποδοχής μιας μεγάλης μερίδας πλέον του ελληνικού κοινού, όντας γνωστός σε κόσμο που μπορεί ακόμα και να μην ασχολείται καν με τον μαχητικό αθλητισμό.

Ο Στοφορίδης είναι ένας αθλητής πρότυπο, υπόδειγμα και παράδειγμα για τις νεότερες γενιές που αξίζει να υποστηρίζει κανείς. Είναι ένας μαχητής που κοσμεί με την παρουσία του τον χώρο του μαχητικού αθλητισμού στην Ελλάδα με ορμητήριό του την Καβάλα που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και ‘Πρωτεύουσα του Kickboxing’ στην χώρα μας.

Ο κόσμος σημείωσε στα σχόλια πως παρά την μεγάλη νίκη του αν αναλογιστεί κανείς το όνομα του αντιπάλου, ο ίδιος δεν το πανηγύρισε έξαλλα και με φωνές, αλλά με την σοβαρότητα ενός μεγάλου μαχητή που ξέρει πλέον και ο ίδιος πολύ καλά ποιός είναι, μιας και ανήκει για τα κιλά του στην ελίτ του κόσμου.

Είμαστε ως Έλληνες πραγματικά υπερήφανοι για το team Στοφορίδης – Καρανικολής που από πάντα είναι μαζί και έχοντας περάσει τα πάνω και τα κάτω είναι εδώ σήμερα να συνεχίζουν να γράφουν την πιο όμορφη Ιστορία.

Όπως λένε και οι Άγγλοι… RESPECT!

giannis stoforidis senshi 21 kalytero nok aout 1

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΗΣ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«O Γιάννης Στοφορίδης πέτυχε μια μεγάλη νίκη με τον Cristian Ristea.

Συνέπεια και Αφοσίωση……

Νικητής με Νοκ άουτ, αλλά και βράβευση για το καλύτερο Νοκ άουτ του SENSHI 21

 

Συγχαρητήρια Γιάνναρε!!!

Με αγωνιστική ωριμότητα και σιγουριά είσαι απολαυστικό σεμινάριο!

Σε ευχαριστώ, δεν έχω λόγια για χτες…

Να ευχαριστήσω την ομάδα μού για την βοήθεια και όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στην Βάρνα για να μας στηρίξουν!

Μέχρι το επόμενο…»

giannis stoforidis senshi 21 kalytero nok aout 2

giannis stoforidis senshi 21 kalytero nok aout 5

 

 

Πηγή : ufight.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.