ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εθιμοτυπική Συνάντηση αντιπροσωπείας της Π.Ο.Ε. με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Ελευθέριο Αλεξανδρίδη
Εθιμοτυπική Συνάντηση αντιπροσωπείας της Π.Ο.Ε. με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Ελευθέριο Αλεξανδρίδη
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
21 Απρ
0
Σχόλια

Εθιμοτυπική Συνάντηση αντιπροσωπείας της Π.Ο.Ε. με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Ελευθέριο Αλεξανδρίδη

Εκπροσώπους της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Ελευθέριος Αλεξανδρίδης. Η συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο παρουσία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Π.Ο.Ε., Παύλου Γαλεγαλίδη, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας, Γεωργίου Κυριακού, του αντιπροέδρου του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού, Λάζαρου Αγαθαγγελίδη, καθώς και του αντιπροέδρου του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», Γεωργίου Αλεξανδρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γενικά τον Ποντιακό Ελληνισμό καθώς και την στήριξη του δεύτερου πολυπληθέστερου Δήμου της Θεσσαλονίκης στις δράσεις της Ομοσπονδίας και των επιχώριων ποντιακών σωματείων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δράσεις που αφορούν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με επίκεντρο την 19η Μαΐου.

Η εθιμοτυπική συνάντηση επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ενώ ο Δήμαρχος δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει μελλοντικές δράσεις της Ομοσπονδίας και των τοπικών ποντιακών Συλλόγων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.