ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι Πόντιοι Λαζαρίδης - Καγκελίδης - Ευσταθιάδης - Καλιονίδης έτοιμοι για το Spartan's Night IV
Οι Πόντιοι Λαζαρίδης – Καγκελίδης – Ευσταθιάδης – Καλιονίδης έτοιμοι για το Spartan’s Night IV
20 Απρ
0
Σχόλια

Οι Πόντιοι Λαζαρίδης – Καγκελίδης – Ευσταθιάδης – Καλιονίδης έτοιμοι για το Spartan’s Night IV

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση Kickboxing Spartan’s Night IV, η οποία θα ππραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

Το event, το οποίο είναι μια έμπνευση των δασκάλων της σχολής BG KICKBOXING ACADEMY,  Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη, έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στο χώρο του Kickboxing, με την κάθε διοργάνωση να είναι καλύτερη από την προηγούμενες.

Στόχος των διοργανωτών, όπως έχουν δηλώσει πολλάκις, είναι να αναδειχθούν οι Έλληνες αθλητές, να πάρουν εμπειρίες μέσω των αγώνων τους με καταξιωμένους ξένους αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από τις μεγαλύτερες σχολές της Ευρώπης.

Στο φετινό event θα αγωνιστούν, όπως άλλωστε και στα προηγούμενα και οι Πόντιοι Αλέξανδρος Λαζαρίδης, Σάββας Καγκελίδης, Χρήστος Ευσταθιάδης και Θοδωρής Καλιονίδης.

Οι συγκεκριμένοι μαχητές αποτελούν την αφρόκρεμα του Ελληνικού Kickboxing, έχοντας στην κατοχή τους τόσο εγχώριους όσο και Ευρωπαϊκούς, αλλά και Παγκόσμιους τίτλους ο καθένας στην κατηγορία του.

Στην main card της διοργάνωσης θα αγωνιστούν ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης κόντρα στον Αλέξανδρο Λάνι και ο Σάββας Καγκελίδης κόντρα στον Σέρβο Stefan Djuricic.

Στα pre games του event θα αγωνιστούν ο Θοδωρής Καλιονίδης κόντρα στον Βασίλη Πέντους και ο Χρήστος Ευσταθιάδης τον Δανιήλ Φούσα.

Τα pre games ξεκινούν στις 18:00 και η main card στις 20:00.

Τιμή εισιτηρίου: 25€

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.