ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την έναρξη τμήματος χορωδίας ανακοίνωσαν οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου
Την έναρξη τμήματος χορωδίας ανακοίνωσαν οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου
(Φωτο: Γιάννης Μιχαηλίδης)
18 Απρ
0
Σχόλια

Την έναρξη τμήματος χορωδίας ανακοίνωσαν οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου

Ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου», μέσω ανακοίνωσής του, έκανε γνωστή την έναρξη του νέου τμήματος ποντιακού τραγουδιού, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, με δάσκαλο τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 20:00, στην φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου.

Η συνδρομή για τα εγγεγραμμένα μέλη, θα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα:

698 0828046 – 6972766067

Επιπλέον, θα υπάρχει και η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων και φωνητικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στο εξής τηλέφωνο: 6972766067.

Ο δάσκαλος του νέου τμήματος, Γιάννης Μιχαηλίδης, έγραψε στη σελίδα του σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση:

«Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι ξεκινάμε τμήμα χορωδίας κάθε Δευτέρα στις 20.00 στο Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου»! Η πρώτη μας συνάντηση γέμισε από μικρά παιδιά!

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και θέλω να σας πω ότι είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία! Ο συγκεκριμένος Σύλλογος ήταν από τους πρώτους που με στήριξαν όταν ακόμα έκανα κι εγώ το δικό μου ξεκίνημα επαγγελματικά πριν από εφτά χρόνια και έκτοτε ανέκαθεν υπήρχε μεταξύ μας μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης.

Καλό είναι να τα λέμε και αυτά γιατί χρειάζεται πάντα να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και ποιοι ήταν αυτοί που μας βοήθησαν!

Καλή αρχή να έχουμε!».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.