ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε. συναντήθηκε με τον Τζιτζικώστα και την Πατουλίδου
Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε. συναντήθηκε με τον Τζιτζικώστα και την Πατουλίδου
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
16 Απρ
0
Σχόλια

Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε. συναντήθηκε με τον Τζιτζικώστα και την Πατουλίδου

Σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και αλληλοκατανόησης πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 02 Απριλίου 2024 η συνάντηση αντιπροσωπείας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και την τ. Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας, Γεωργίου Βαρυθυμιάδη, του ταμία, Αντωνίου Καγκελίδη, του προέδρου του Σ.Πο.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης, Παύλου Γαλεγαλίδη, του αναπληρωτή Γ.Γ., Δημητρίου Παπαδόπουλου καθώς και του μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε., Ιωάννη Παπαδόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον προγραμματισμό των δράσεων με επίκεντρο την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης και τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου καθώς και την 9η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού.

Τόσο ο κ. Τζιτζικώστας όσο και η κα. Πατουλίδου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσαν πρόθυμοι σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε. για την προώθηση του ιστορικού αυτού ζητήματος.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.