ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κατάμεστη η αίθουσα του «Εύξεινου Πόντου» Κορυδαλλού στη Βραδιά Νεολαίας του Συλλόγου
Κατάμεστη η αίθουσα του «Εύξεινου Πόντου» Κορυδαλλού στη Βραδιά Νεολαίας του Συλλόγου
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος»
15 Απρ
0
Σχόλια

Κατάμεστη η αίθουσα του «Εύξεινου Πόντου» Κορυδαλλού στη Βραδιά Νεολαίας του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος» πραγματοποίησε Βραδιά Νεολαίας το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στο χώρο του Συλλόγου (Δημητρακοπούλου 85, Κορυδαλλός).

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρών γεμίζοντας την αίθουσα και διασκεδάζοντας με την ψυχή τους υπο τους ήχους της ποντιακής μουσικής.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν είναι οι: Ηλίας Υφαντίδης λύρα και τραγούδι, Γιάννης Μιχαηλίδης στο τραγούδι, Νίκος Σοφιανίδης στη λύρα, Νίκος Κουλαξουζίδης στο αγγείο, Παναγιώτης Κοπαλίδης στο νταούλι και Φίλιππος Πουρπουτίδης στο νταούλι.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Κορυδαλλού «Εύξεινος Πόντος»)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή μας βραδιά και η αίθουσα μας ήταν κατάμεστη με όλους εσάς που την γεμίσατε με το κέφι και την αγάπη σας!Σας ευχαριστούμε πολύ όλους,που με την θετική σας ενέργεια,μας δώσατε ενέργεια και θέληση να συνεχίσουμε το έργο που μόλις αναλάβαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν οι αξιότιμοι καλλιτέχνες που πλαισίωσαν τη βραδιά με το ταλέντο τους,και μας ξεσήκωσαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες Γιάννης Μιχαηλίδης / Yannis Michailidis Ηλιας Υφαντιδης Νικολάκης Σοφιανίδης Φιλιππος Πουρπουτιδης Panagiotis Kopalidis Νίκος Κουλαξουζίδης Φωτιάδης Παύλος

Τέλος,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο της πόλης μας, Νίκος Χουρσαλάς
Που είναι πάντα δίπλα μας,μας στηρίζει σε όλες μας τις δράσεις και μας τιμά με την παρουσία του».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.