ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
08 Απρ
0
Σχόλια

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 07 Απριλίου 2024, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Σύλλογος Ποντίων Ηλιούπολης «Αλέξανδρος Υψηλάντης» παρουσία μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Περιφερειακού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης, της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας και σωματείων της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Σ.ΠΟ.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης, Γαλεγαλίδη Παύλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου, Εμεινίδη Αλέξανδρο καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτικών Ισότητας και αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, Ζαχαριάδου Έφη, η οποία ήταν παρούσα στη συνεδρίαση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. συζητήθηκε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων Μνήμης της 19ης Μαΐου, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, αγωνιστή της ζωής, της πολιτικής και της ποντιακής ιδέας όπου έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες σε ηλικία των 73 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε θέματα της επικαιρότητας ενώ με απόφαση του, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2024 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Π.Ο.Ε .

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.