ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και το Δήμαρχο Κατερίνης είχε το Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων Πιερίας
Συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και το Δήμαρχο Κατερίνης είχε το Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων Πιερίας
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
07 Απρ
0
Σχόλια

Συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και το Δήμαρχο Κατερίνης είχε το Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας είχε συναντήσεις με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο.

Στην εποικοδομητική συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα. Μαυρίδου, συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε μετά και την μελέτη που εκπονήθηκε να υπάρξουν τρόποι χρηματοδότησης υλοποίησής του Μουσείου.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Πιερίας)

Στην συνάντηση με τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Ντούμο αφού δέχθηκε τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για καλή και γόνιμη θητεία, ενημερώθηκε για την ιστορία και τις πολυσχιδείς δράσεις του Ένωσης Ποντίων Πιερίας, ζητήθηκε να συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια εύρεσης πόρων και χρηματοδοτήσεων ώστε να δημιουργηθεί το σύγχρονο μουσείο μνήμης των Ποντίων Κατερίνης-Πιερίας.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αφού συνεχάρη το Σύλλογο για τις πολυετές δράσεις του, δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια δημιουργίας του μουσείου σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια και τους τοπικούς εκπροσώπους του νομού.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκε και το μέλος του Συλλόγου, Μπάμπη Ζαπουνίδη.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.