ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»
Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»)
04 Απρ
0
Σχόλια

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη» πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στον φιλόξενο χώρο του Χοχλιού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ποντιακους χορούς που παρουσίασαν τα μέλη του μικρού χορευτικού τμήματος του Συλλόγου.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»)

Αμέσως μετά ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ν.Ιωνίας κος Ιωάννης Λαζαρίδης απεύθυνε έναν χαιρετισμό και αναφέρθηκε καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στην Εθελοντικη Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07 Απριλίου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της «Σινώπης», Δημήτρης Ανθοπουλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια για τον ποντιακό χώρο του Μιχάλη Χαραλαμπιδη. Έναν αγωνιστή της ζωής, της πολιτικής και της ποντιακής ιδέας.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»)

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η γραμματέας του Συλλόγου, Δήμητρα Φίλιππα, η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μέλη του Συλλόγου που με την πολύτιμη βοήθειά τους συνετελεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σε όλους του καλεσμένους μοιράστηκαν ωτία και ένα χειροποίητο ποντιακό ενθύμιο που με μεράκι και αγάπη ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ν.Ιωνίας «Σινώπη»)

Ακολούθησε ποντιακό γλέντι με τους Μάνος Κασσανίδης στο τραγούδι, τον Κώστα Φωτιάδη στη Λύρα, τον Δημήτρη Σαχσανίδη στο Νταούλι και τον Κώστα Φουλιδη στα πλήκτρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ν.Ιωνιας, Ιωάννης Λαζαρίδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, η Αντιδήμαρχος διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας ΝΙΦΗΜ, Βέτα Γεωργιάδου, η Συμωνετατου Κατερινα, Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού, ο Βασίλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για την Ν.Ιωνίας», ο Ερρίκος Βενγκας, προεδρος του Συλλόγου Ν.Ιωνίας Μνημες Παράδοσης, η Μαίρη Αρώνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν.Ιωνίας και Ηρακλείου, ο Δημήτρης Μήτσης, χοροδιδακαλος απο το Χορευτικό Εργαστήρι Ν.Ιωνίας, ο κος Παντελίδης, εκπρόσωπος της Ένωσης Σπάρτης, ο κος Παρασκευοπουλος, εκπρόσωπος Συλλόγου Ποντίων Χαλανδρίου, ο κος Πατσεαδης Σύλλογος Ποντίων Αιγάλεω, ο κος Ορφανίδης Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου, η κα Σαββιδου Σύλλογος Ποντίων Αγ.Βαρβαρας, ο κος Ιωαννιδης Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης, ο κος Παπαδόπουλος Κ.Ο.Π.Α.,ο κος Μωησιαδης Σύλλογος Ποντίων Μελισσίων, ο κος Σαραφιδης Ένωση Ποντίων Σουρμενων.

Φωτογραφική Κάλυψη: Λογδανίδου Νατάσα Photography

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.