ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Κομνηνοί» Εύβοιας για την απώλεια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη: «Μείναμε φτωχότεροι αλλά με βαρύ φορτίο στις πλάτες»
«Κομνηνοί» Εύβοιας για την απώλεια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη: «Μείναμε φτωχότεροι αλλά με βαρύ φορτίο στις πλάτες»
(Φωτο: protothema.gr)
28 Μαρ
0
Σχόλια

«Κομνηνοί» Εύβοιας για την απώλεια του Μιχάλη Χαραλαμπίδη: «Μείναμε φτωχότεροι αλλά με βαρύ φορτίο στις πλάτες»

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον ποντιακό χώρο και όχι μόνο.

Η αγώνες του και η συνεισφορά του στον ποντιακό πολιτισμό είναι γνωστοί. Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα σχετικά με την απώλειά του.

Αναλυτικά το μήνυμα των «Κομνηνών» Εύβοιας:

«Μείναμε φτωχότεροι αλλά με βαρύ φορτίο στις πλάτες..

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Μιχάλης Χαραλαμπίδης..

Ο άνθρωπος που συνέταξε, πρότεινε και ουσιαστικά με το πολιτικό και πατριωτικό του σθένος έβαλε προ των ιστορικών ευθυνών του το ελληνικό κοινοβούλιο. Ήταν το 1994 όταν υιοθετήθηκε στη χώρα μας η πρότασή του για την αποδοχή της μιας και μοναδικής αλήθειας. Της αναγνώρισης της 19ης Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.!

Εκτός από την πέραν του δέοντος ανυπέρβλητη δράση του για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας σημαντικό ορόσημο της πολιτικής του διορατικότητας και της πατριωτικής του φύσης ήταν όταν το 1996 στο 6ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είχε προβλέψει με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια την έλευση της οικονομικής κρίσης που στιγμάτισε τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Αξέχαστε Μιχάλη Χαραλαμπίδη λαφρυν να εν το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλόν Παράδεισο στην ποντιακή σου ψυχή !»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.