ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα της Π.Ο.Ε. για το θάνατο του Αθανάσιου Ελευθεριάδη
Συλλυπητήριο μήνυμα της Π.Ο.Ε. για το θάνατο του Αθανάσιου Ελευθεριάδη
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
27 Μαρ
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα της Π.Ο.Ε. για το θάνατο του Αθανάσιου Ελευθεριάδη

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, συλλυπητήριο μήνυμα σχετικά με το θάνατο του Αθανάσιου Ελευθεριάδη, μουσικού και ενεργού μέλους του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Ο αγαπητός Νάσος του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 39 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ποταμιάς Ξάνθης.

Αναλυτικά το μήνυμα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συμπατριώτη μας Αθανάσιου Ελευθεριάδη, ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 39 ετών.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη την ποντιακή κοινότητα. Υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος στον Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης, καθώς και επί σειρά ετών στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Γνήσιος εκφραστής της ποντιακής μουσικής παράδοσης, ασχολήθηκε με την εκμάθηση νταουλιού και στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 4μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Ποταμιάς Ξάνθης.

Τον ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και υποκλινόμαστε στη μνήμη του. Ο πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.