ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών και Παραδοσιακών Χορών στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου (βίντεο)
Στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών και Παραδοσιακών Χορών στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου (βίντεο)
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων)
28 Μαρ
0
Σχόλια

Στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών και Παραδοσιακών Χορών στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου (βίντεο)

Η Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη στις 15 και 16 Μαρτίου 2024 και πήρε μέρος στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών και Παραδοσιακών Χορών στο ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Η χαρά και συγκίνηση ήταν μεγάλη και τα συναισθήματα γέμισαν τις καρδιές των μελών της Ένωσης που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων:

«Η Ενωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη στις 15 και 16 Μαρτίου και πήρε μέρος στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών και Παραδοσιακών Χορών στο ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Η χαρά και συγκίνηση ήταν μεγάλη και τα συναισθήματα γέμισαν τις καρδιές μας μέχρι το επόμενο ταξίδι στην Πόλη των Πόλεων.

Την επόμενη μέρα πιστοί στο ραντεβού μας με το φίλο σύλλογο Horon Evi το γλέντι απογειώθηκε.

Η φιλοξενία και η αγάπη που πήραμε συγκίνησε και τις δύο χορευτικές ομάδες και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Ωραιόκαστρο αυτή τη φορά!!!

Να ευχαριστήσουμε το. Χαραβόπουλο Χρήστο και το Αρτοποιείο Αρχονταρίκι, για την προσφορά των ωτίων καθώς και τον Γιώργο Μηλόπουλος για την προσφορά του σε κρασιά».

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.