ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με παραδοσιακούς ήχους και χορούς γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Νάουσας
Με παραδοσιακούς ήχους και χορούς γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Νάουσας
(Φωτο: Photonet Studio)
26 Μαρ
0
Σχόλια

Με παραδοσιακούς ήχους και χορούς γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09 Μαρτίου 2024, η μουσικοχορευτική παράσταση, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως “Ο Κυριακίδης”.

Σκοπός της φετινής φιλανθρωπικής διοργάνωσης ήταν η στήριξη του Συλλόγου Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αντιξοότητες, λόγω ενός σημαντικού τεχνικού προβλήματος, με αποτέλεσμα να λάβει τελικά χώρα σε ένα μόλις μέρος της σκηνής του θεάτρου. Πάραυτα, με τη συμβολή όλων των συντελεστών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

(Φωτο: Photonet Studio)

Τους εκατοντάδες θεατές, καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Φώτης Φανιάδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης και η εκπρόσωπος του Συλλόγου «Φλόγα», Χριστίνα Βούλη, η οποία αναφέρθηκε στο έργο του φορέα και ευχαρίστησε την Εύξεινο Λέσχη για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης.

(Φωτο: Photonet Studio)

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών στα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν, αλλά επίσης τιμήθηκε και ο Δημήτρης (Τάκης) Τσιαβός, για την προσφορά του στην ελληνική παράδοση και τα ήθη του ποντιακού ελληνισμού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός», ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας, ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας και τα τμήματα ποντιακής λύρας, πανελληνίων χορών και ποντιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Γιαλαμπούκης.

(Φωτο: Photonet Studio)

Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Βουλευτής κ. Κοτίδης, ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, η περιφερειακή σύμβουλος κα. Τζήμα, οι αντιδήμαρχοι κ. Δουλδούρης, κα. Δανιηλίδου και κα. Ασλανίδου, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας κ. Γιανναβαρτζής, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.