ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με... αποκριάτικη διάθεση και πολύ χορό το ποντιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
Με… αποκριάτικη διάθεση και πολύ χορό το ποντιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
19 Μαρ
0
Σχόλια

Με… αποκριάτικη διάθεση και πολύ χορό το ποντιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Κυριακή της Αποκριάς, 17 Μαρτίου 2024, το μεγάλο ποντιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας. Οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης γέμισαν την αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου και γλέντησαν από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, με μουσική και τραγούδια από αγαπημένους καλλιτέχνες φίλους και μέλη του σωματείου.

(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Ευρωβουλευτής κα. Κουντουρά, η συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη κα. Σώκου, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος, κ. Μπαρτζώκας και κ. Τσαβδαρίδης, ο πρώην Υφυπουργός κ. Τόλκας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κ. Δουλδούρης, κα. Δανιηλίδου και κα. Ασλανίδου, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κα. Γιαννακίδου, η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας κα. Τζήμα, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου κ. Καϊλάρης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας κ. Γιανναβαρτζής, οι πολιτευτές κα. Αραμπατζή και κ. Γουλτίδης, εκπρόσωποι του Σωματείου και Ιδρύματος “Παναγία Σουμελά”, του Σωματείου Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, καθώς και άλλων πολιτιστικών φορέων και σωματείων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.