ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αποκριάτικες μάσκες ζωγράφισαν τα χάταλα του «Εύξεινου Πόντου» Ωρωπού
Αποκριάτικες μάσκες ζωγράφισαν τα χάταλα του «Εύξεινου Πόντου» Ωρωπού
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού και Νέων Παλατίων «Ο Εύξεινος Πόντος»)
14 Μαρ
0
Σχόλια

Αποκριάτικες μάσκες ζωγράφισαν τα χάταλα του «Εύξεινου Πόντου» Ωρωπού

Τα μικρά μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού και Νέων Παλατίων «Ο Εύξεινος Πόντος» φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και έχοντας ως… όπλο την φαντασία τους ζωγράφισαν αποκριάτικες μάσκες, στα πλαίσια του τμήματος ζωγραφικής που διαθέτει ο Σύλλογος.

Να θυμίσουμε πως υπεύθυνη του τμήματος είναι η Νατάσα Παυλίδου.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού και Νέων Παλατίων «Ο Εύξεινος Πόντος»)

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Απόκριες η εποχή που μας βγάζει για λίγο από τους δύσκολους, πραγματικούς ρυθμούς της καθημερινότητας….η εποχή που τρελαίνει τα μικρά μας, και εμάς μας συνεπαίρνει, κάνοντάς μας να νιώθουμε και πάλι παιδιά.

Οι Απόκριες παρέχουν τη δυνατότητα ανάπτυξης της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της έκφρασης και της επικοινωνιακής διάθεσης.

Μελέτες έχουν δείξει ότι, ακόμα και τα πιο συνεσταλμένα και εσωστρεφή παιδιά, δείχνουν να «ξανοίγονται» και να… βγαίνουν από τα νερά τους. Είναι αυτή η ώθηση, το έναυσμα, το κίνητρο, αυτό το κάτι, που χρειάζονται για να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, και αυτό το αντλούν από το πλούσιο και χαρούμενο κλίμα της περιόδου. Είναι ώρα να βγεις από το εγώ σου και να παριστάνεις τον αγαπημένο σου σούπερ ήρωα, την όμορφη πριγκίπισσα, το χαριτωμένο ζωάκι, τον καλό ή τον κακό ενός παραμυθιού κ.ά., …… μία ευχάριστη πρόκληση, η υλοποίηση της οποίας μάς μεταφέρει σε έναν κόσμο φανταστικό, χωρίς πολλούς περιορισμούς, όπου είμαστε ελεύθεροι να νιώσουμε, να παίξουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να εκφραστούμε.

Η δασκάλα, Νατάσα Παυλίδου και τα παιδάκια του τμήματος ζωγραφικής σας παρουσιαζουν τις αποκριάτικες μάσκες που φτιάξανε και σας εύχονται ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!!!!!!».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.