ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας (φωτ.)
Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας (φωτ.)
(Φώτο : larissanet.gr)
01 Μαρ
0
Σχόλια

Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας (φωτ.)

Την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο ΠΟΝΤΟΣ» την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου Φαίνα Καστανά και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Πλήθος κόσμου τίμησε τον σύλλογο με την παρουσία του ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, δείχνοντας έτσι την στήριξή του στο έργο του συλλόγου. Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων Βλαχούλης Κωνσταντίνος , ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων Μαβίδης Δημήτριος, η Δασάρχης Λάρισας Μπάκαβου Αναστασία και πολλοί σύλλογοι όπως ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας «Το Ροδάφνον» , ο Ποντιακός Σύλλογος Τυρνάβου Βοτανοχωρίου, η Ένωση Ποντίων και Μικρασιατών ν. Λάρισας «Οι Ακρίτες» και η Ένωση Ποντίων επαρχίας Ελασσόνας.

Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και ακολούθησε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι με πλούσιο μπούφε για τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

Πηγή : larissanet.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.