ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το μήνυμα του Ανδρέα Παχατουρίδη αναφορικά με τη συνάντησή του με τον Εκρέμ Ιμάμογλου
Το μήνυμα του Ανδρέα Παχατουρίδη αναφορικά με τη συνάντησή του με τον Εκρέμ Ιμάμογλου
(Φωτο: Ανδρέας Παχατουρίδης)
29 Φεβ
0
Σχόλια

Το μήνυμα του Ανδρέα Παχατουρίδη αναφορικά με τη συνάντησή του με τον Εκρέμ Ιμάμογλου

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, συναντήθηκε με τον
δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, στο γραφείο του στο πάρκο Εμιργκάν, ανήμερα της μεγάλης προεκλογικής του συγκέντρωσης στο Αρναβούτκιοϊ.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, ο οποίος είναι και Ποντιακής καταγωγής, έγραψε στη σελίδα του σχετικά με τη συγκεκριμένη συνάντηση:

«Συναντήθηκα με τον κ. Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, στο γραφείο του στο πάρκο Εμιργκάν. Συζητήσαμε τρόπους συνεργασίας μεταξύ του Περιστερίου και της Κωνσταντινούπολης, της “Παγκόσμιας Πρωτεύουσας”, στους τομείς της καθημερινότητας, του πολιτισμού και της κλιματικής αλλαγής για τη δημιουργία βέλτιστων πρακτικών, καθώς και για τις αλλαγές που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη και τη συμβολή της στη βελτιωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Ο κ. Ιμάμογλου, δήμαρχος σε 17 εκ. πολίτες, έμπρακτα στηρίζει την ελληνορθόδοξη κοινότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Τον ευχαρίστησα για τα ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια με τα οποία με υποδέχθηκε, τον προσκάλεσα στους εορτασμούς για τα 90 χρόνια του Περιστερίου ως αυτόνομου δήμου και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στα τέλη Μαρτίου.

Παράλληλα του προσέφερα έναν πίνακα, που απεικονίζει δύο Πόντιους να χορεύουν τον Πυρρίχιο, τον χορό της φωτιάς.
Με τον κ. Ιμάμογλου, εκτός από την Ποντιακή καταγωγή, μας ενώνει ο κοινός θόλος της δημοκρατίας, του πολιτισμού και των αξιών του.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το “να ανοίγει τα φτερά του” το Περιστέρι μας για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.