ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το μήνυμα της ΕΠΟΝΑ για τα Τέμπη
Το μήνυμα της ΕΠΟΝΑ για τα Τέμπη
29 Φεβ
0
Σχόλια

Το μήνυμα της ΕΠΟΝΑ για τα Τέμπη

Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής δημοσίευσε στη σελίδα της μήνυμα σχετικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους, συγκλονίζοντας ολόκληρη την χώρα.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Η τραγωδία αυτή, ωστόσο, παραμένει ακόμα νωπή στη μνήμη καθενός από εμάς.

Η ανάγκη να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών είναι επιτακτική και η ασφάλεια των επιβατών πρέπει, οπωσδήποτε, να αποτελεί μείζον και αδιαπραγμάτευτο ζήτημα, ώστε να μη βιώσουμε ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Για το λόγο αυτό, η καλλιέργεια «κουλτούρας ασφάλειας», παράλληλα με τη διαφάνεια και την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και τον εκσυγχρονισμό των μέσων, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Η ανάληψη ευθυνών, η απόδοση δικαιοσύνης και η αποτροπή της απόκρυψης των στοιχείων που εξηγούν την «ανατομία» του δυστυχήματος είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για τα θύματα και τις οικογένειες τους».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.