ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων
Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων
(Φώτο : trikalaculture.gr)
26 Φεβ
0
Σχόλια

Έκοψε τη βασιλόπιτά της η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

Την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου στην Λέσχη Αξιωματικών η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, αφού πρώτα την ευλόγησε ο πατήρ Παντελεήμων εφημέριος του Αγίου Αθανασίου Καρυών.  Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμάς Αποστολίδης, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό ότι δεν θα συμμετάσχει στις αυριανές εκλογές του Συλλόγου, δίνοντας τόπο στα νιάτα μετά από 28 χρόνια ενεργούς δράσης, όντας ιδρυτικό μέλος.

Ακολούθησε ποντιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα ενώ το δώρο για το φλουρί ήταν ένα χρυσό Κωσταντινάτο από το κατάστημα Μυστακίδης. Ανάμεσα στο κοινό παρευρέθηκε  η Στέλλα Χαϊτίδου πρόεδρος του Συλλόγου Άμισος νέας Σαμψούντας Πρέβεζας και ο Παναγιώτης Ζήγος από τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πρέβεζας. Έπαιξαν οι Στεφανίδης Αλέξης, Ζήγος Γιώργος, Ζήγος Γιάννης, Καρακαλπακίδης Γιάννης, Μακουτίδης Άγγελος και Παλαπέλας Άγγελος.

Δείτε εικόνες και βίντεο όπως κατέγραψε η κάμερα του trikalaculture.gr

 

 

 

 

Πηγή : trikalaculture.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.