ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το «Spartan’s Night 4» είναι γεγονός - Έρχεται με ακόμη δυνατότερες μάχες
Το «Spartan’s Night 4» είναι γεγονός – Έρχεται με ακόμη δυνατότερες μάχες
23 Φεβ
0
Σχόλια

Το «Spartan’s Night 4» είναι γεγονός – Έρχεται με ακόμη δυνατότερες μάχες

Η διοργάνωση kick boxing «Spartan’s Night» επιστρέφει για 4η φορά! Το μαχητικό event, το οποίο είναι μια ιδέα και ένα όνειρο των Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς.

Οι Πόντιοι προπονητές, οι οποίοι είναι και επικεφαλής προπονητές της σχολής BG KICKBOXING ACADEMY, υπόσχονται ένα ακόμη δυνατό event με μάχες οι οποίες αναμένεται να καθηλώσουν τους παρευρισκόμενους.

Να θυμίσουμε πως το «Spartan’s Night» συγκαταλέγεται στις κορυφαίες διοργανώσεις όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως την κάρτα αγώνων του κοσμούν αθλητές από τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σημαντικό να αναφέρουμε πως οι Πόντιοι δάσκαλοι και διοργανωτές σε κάθε event τιμούν την καταγωγής τους δίνοντας ποντιακό παλμό στη διοργάνωση, είτε με ποντιακή λύρα και νταούλι που συνοδεύουν του Πόντιους μαχητές κατά την είσοδό τους στο ρινγκ, είτε έχοντας έναν άνδρα και μια γυναίκα ντυμένους με παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές να συνοδεύουν τους αθλητές της main card στο ρινγκ.

Ο πήχης έχει ανέβει και πλέον αναμένεται ένα δυνατό event.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.