ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι «Κομνηνοί» Ροδοχωρίου διεξήγαγαν τον ετήσιο χορό τους - Το παρών έδωσαν και οι Μωμόγεροι του Συλλόγου
Οι «Κομνηνοί» Ροδοχωρίου διεξήγαγαν τον ετήσιο χορό τους – Το παρών έδωσαν και οι Μωμόγεροι του Συλλόγου
(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί»)
19 Φεβ
0
Σχόλια

Οι «Κομνηνοί» Ροδοχωρίου διεξήγαγαν τον ετήσιο χορό τους – Το παρών έδωσαν και οι Μωμόγεροι του Συλλόγου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα δεξιώσεων «Παρθενώνας», Αγγελοχώρι Νάουσας.

(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί»)

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν οι: Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Νίκος Κοκκινίδης, Νίκος Φιλιππίδης, Ειρήνη Σαχταρίδου και Δημήτρης Φουντουκίδης.

(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί»)

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Μωμόγεροι και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα του Συλλόγου:

«Με μεγάλο κέφι και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας, τιμώντας για μια ακόμη φορά τα πολιτιστικά μας δρώμενα και την ποντιακή παράδοση.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες , Θεοδωριδη Παναγιώτη και Ανδρεάδη Λευτέρη στο τραγούδι,την Σαχταριδου Ειρήνη στο αγγείο, τον Κοκκινίδη Νικο στη λύρα, τον Φιλλιπίδη Νίκο στο νταούλι και τον Φουντουκίδη Δημήτρη στα πλήκτρα που μας διασκέδασαν και μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναούσης Νίκο Κουτσογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Γρήγορη Σαμάρα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα συγχαρητήρια στα χορευτικά μας τμήματα και τον Χοροδιδάσκαλο μας, Σουμελίδη Ηρακλή καθώς και τους Κυριακίδη Χριστόφορο στη λύρα και τον Συμεωνίδη Ιωάννη στο νταούλι και φυσικά τα Μωμοέρια μας που για ακόμα μια φορά ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους πολιτιστικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας καθώς και τον κόσμο που μας στηρίζει κάθε χρόνο».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.