ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μαρούσι : Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»
Μαρούσι : Έκοψε  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο  Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»
(Φώτο : edisorama.gr)
17 Φεβ
0
Σχόλια

Μαρούσι : Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024.

Τις θερμές ευχές και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Μαρούσι : Έκοψε  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο  Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο του Συλλόγου, τόνισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι κοντά στους συλλόγους της πόλης στηρίζοντας το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους, που είναι ανεκτίμητο για την κοινωνική συνοχή και πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.

Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας και τις πατρικές ευχές του πατέρα Σταύρου, την εκδήλωσε διάνθισε χορευτικά το τμήμα ποντιακού χορού του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε γλέντι με ποντιακά και άλλα τραγούδια.

Μαρούσι : Έκοψε  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο  Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δίνοντας τις εορταστικές ευχές τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάντυ Ρώτα,Ευτυχία Παρασύρη,Αικατερίνη Ψάλτη, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Μαίρη Διακολιού.

Επίσης  την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου ΤομέαΛουκία Κεφαλογιάννη, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΓιάννης Κεχρής, ο Πρόεδρος της Πανποντιακής Νοτίου Ελλάδας & Νήσων  Χρήστος Δημόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

 

 

Πηγή: edisorama.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.