ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του Σωματείου «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»
Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του Σωματείου «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»
(Φωτο: Παύλος Σ. Νικολαΐδης)
13 Φεβ
0
Σχόλια

Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του Σωματείου «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Σωματείου «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης» το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στο «Χωριό της Ειρήνης».

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με τα χορευτικά τμήματα του Σωματείου, τα οποία παρουσίασαν άρτια χορούς του Πόντου, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

(Φωτο: Παύλος Σ. Νικολαΐδης)

Χοροδιδάσκαλος του Σωματείου είναι ο Σάββας Γεωργιάδης.

Στη λύρα συνόδευσε τους χορευτές ο Δημήτρης Κοσμίδης.

Μετά την παρουσίαση όλων των τμημάτων τη σκυτάλη πήραν οι Πόντιοι καλλιτέχνες που ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες τους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξε ο Γιάννης Τσιτιρίδης και ακολούθησε ο Στάθης Νικολαΐδης.

(Φωτο: Παύλος Σ. Νικολαΐδης)

Οι οργανοπαίχτες που πλαισίωσαν το χορό ήταν: στη λύρα ο Θωμάς Μπαϊρακτάρης και ο Ιωάννης Σανίδης, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης και ο Πανταζής Πονερίδης , στο κλαρίνο ο Γιώργος Ιακωβίδης και στα πλήκτρα ο Λεωνίδας Γεωργιάδης.

Το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης», με μήνυμα που δημοσίευσε στη σελίδα του, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό του, τα μέλη του χορευτικού που χόρεψαν, όλους τους καλλιτέχνες, καθώς και τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα στη λαχειοφόρο αγορά.

Τέλος ,ευχαριστεί και τον Παύλος Σ. Νικολαΐδης για το φωτογραφικό υλικό!

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.