ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς «Το Λαβάς» - Βίντεο με τα χορευτικά του Συλλόγου
Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς «Το Λαβάς» – Βίντεο με τα χορευτικά του Συλλόγου
(Φωτο: Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς «Το Λαβάς»)
15 Φεβ
0
Σχόλια

Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς «Το Λαβάς» – Βίντεο με τα χορευτικά του Συλλόγου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς «Το Λαβάς» διεξήγαγε τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 στο Κτήμα των Ευχών.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και όλοι μαζί διασκέδασαν υπό τους ήχους της ποντιακής μουσικής.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία απέδωσαν χορούς του Πόντου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν οι: Γιάννης Τσιτιρίδης στο τραγούδι, Θωμάς Μπαϊραχτάρης στη λύρα, Γιάννης Θεοδωρίδης στο τραγούδι, Γιώργος Αντωνιάδης στο κλαρίνο, Χαράλαμπος Αντωνιάδης στη λύρα, Δημήτρης Βαφειάδης στα ντραμς και Χάρης Ξενιτίδης στα πλήκτρα και την ηχητική κάλυψη.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό του:

«Ο Πολιτιστικός μας σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την μεγάλη αγκαλιά αγάπης που εισέπραξε στον ετήσιο χειμερινό χορό μας το Σάββατο στις 3/2 στο Κτήμα των ευχών όπου η πλημμύρα του κόσμου μας έδωσε, τεράστια δύναμη, να μην σταματήσουμε να είμαστε στρατιωτες του πολιτισμού και της παράδοσης.

Μας τιμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ Χατζηαποστόλου Γιάννης, ο κ Μπαλασκας Γιώργος και η κ Γιαννακούλα Ζιουτα Αικατερίνη επίσης ο επικεφαλής του αντιπολιτευτικού συνδυασμού του Δήμου Κιλκίς κ Θεόδωρος Βαφειαδης όπως επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Χριστόφορος Μουρατιδης,ο κ Φωτης Γεωργιαδης. Ο προεδρος την κοινότητας Ευκαρπίας Μαριος Συμπιλιδης και ο προεδρος του Αθλητικοπολιτιστικού συλλόγου Νίκη Ευκαρπιας κ Βασιλειάδης Μιχάλης.

Μαζί μας ήταν οι συναγωνιστές της παράδοσης, από τους αδερφούς Συλλόγους, Λευκωνα Σερρών, Πολυκαστρου,Γερακαρίου, Αγίου Αντώνιου, Παλατιανού, Δροσάτου, Χέρσου, Χωρυγιου, Αργοναυτών Κιλκίς, Κατω Ποταμιάς, Λαοδικηνου, Νέας Σάντας, Αγίου Μάρκου, Ανω Ποταμιάς, Λεβεντοχωρίου ,Ποντοηρακλειας καθώς και μελη της Παμποντιακης Ομοσπονδίας Ελλάδος».

Βίντεο με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου:

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.