ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σύλλογος Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη»: Κοπή πίτας και ποντιακό γλέντι
Σύλλογος Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη»: Κοπή πίτας και ποντιακό γλέντι
(Φωτο: Λογδανίδου Νατάσα)
08 Φεβ
0
Σχόλια

Σύλλογος Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη»: Κοπή πίτας και ποντιακό γλέντι

Το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη» έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτά του στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο αφιερωμένο στα 10 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

2014-2024 και όλες οι μνήμες και τα συναισθήματα ξεπήδησαν από το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάστηκε με επιμέλεια μοντάζ του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη Κώστα Βασιλείου.

(Φωτο: Λογδανίδου Νατάσα)

Αμέσως μετά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Χαλκηδόνας και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ συνοδευόμενος του Παν.Πρωτοσυγκελου Ν.Ιωνίας Αρχιμανδριτη Επιφάνειο Αρβανίτη ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του Συλλόγου.

(Φωτο: Λογδανίδου Νατάσα)

Αμέσως μετά το παιδικό τμήμα του Συλλόγου παρουσίασε χορούς από τον πόντο.

Τέλος ακολούθησε ποντιακό γλέντι με τους καλλιτέχνες Μάνο Κασσανίδη, Κώστα Φωτιάδη και Δημήτρη Σαχσανίδη.

(Φωτο: Λογδανίδου Νατάσα)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ν.Ιωνιας Ιωάννης Λαζαρίδης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, η Αντιδήμαρχος διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας ΝΙΦΗΜ Βέτα Γεωργιάδου, η πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Προοπτικής κα Δέσποινα Θωμαΐδου, η κα Σίμου Νικολέτα εκπρόσωπος της παράταξης Αλλαγή για την Ν.Ιωνίας, ο κος Θεόδωρος Χαμαλίδης Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Ιωνίας, η κα Αγγελικη Σακκαλογλου Δημοτική Σύμβουλος, ο κος Άρης Χατζησαββιδης πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.
Η κα Κορκοδείλου εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αλλαγιωτών Ν.Ιωνίας, ο κος Δημήτριος Πανταγιάς Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ν.Ιωνίας ο κος Ερρίκος Βενγκας προεδρος του Συλλόγου Ν.Ιωνίας Μνημες Παράδοσης και η κα Μαίρη Αρώνη Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν.Ιωνίας και Ηρακλείου.

 

Λογδανίδου Νατάσα Photograph

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.