ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα: Κοπή πίτας με χαρά και αισιοδοξία για το 2024
Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα: Κοπή πίτας με χαρά και αισιοδοξία για το 2024
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)
01 Φεβ
0
Σχόλια

Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα: Κοπή πίτας με χαρά και αισιοδοξία για το 2024

Την καθιερωμένη πατροπαράδοτη βασιλόπιτά του έκοψε, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, στο Αστικό Κέντρο Καρέα, ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα-Βύρωνα. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π.Ειρηναίος και ο π.Κωνσταντίνος.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι χορευτές του Συλλόγου παρουσίασαν χορούς του Πόντου, υπό τους ήχους της λύρας του Γιάννη Ταϊλαχιδη και του Κώστα Τσερακίδη στο νταούλι.

(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Καρέα Βύρωνα)

Επιπλέον, η χορωδία «Εν Ωδαις» τραγούδησε παραδοσιακούς σκοπούς.

Ακολουθεί το μήνυμα του Συλλόγου:

«Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλο το κόσμο, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που με την τόσο ηχηρή παρουσία τους, δημιούργησαν μια πραγματικά φανταστική ατμόσφαιρα.

️Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Εκκλησιαστικής Αρχής,τον Αρχιμανδρίτη π.Ειρηναίο και τον π.Κωνσταντίνο

️Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη νέα Δημοτική Αρχή,τον Δήμαρχο Αλέξη Σωτηρόπουλο τους Επικεφαλής και εκπροσώπους όλων των Δημοτικών παρατάξεων: τον Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσεις Μίλτο Μπαντή- Βύρωνας Μπροστά, τον Γρηγόρη Κατωπόδη -Στάση Βύρωνα,τον Βαγγέλη Γείτονα – Λϊίκή Συσπείρωση όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη παρουσία τους στην εκδήλωση,τον Αντιδήμαρχο Δήμου Καλλιθέας Νίκο Ψυχίδη,τον Υποστράτηγο Αξιωματικό και Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Δημητριάδη,τον Πρόεδρο της Ένωσης Γλυφάδας ‘Η Ρωμανία” Κυριάκο Τιλγκερίδη ,την Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων στη Γεν.Διεύθυνση Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Υπουργείο Πολιτισμού Ελένη Ράπτη,τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μπάιρον Παναγιώτη Τριγάζη,την Πρόεδρο Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καρέα Ελένη Πολίτου-Γεωργίου,τον Πρόεδρο της ΠΕΛΤ Γιώργο Λένη,τον Επίτιμο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Ψωμιάδη και την Δασκάλα Νεοελληνικής Γλώσσας και μέλος του Συλλόγου μας Ευγενία Θεοδωρίδη.

️Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Σύμβουλο Ρούλα Μακρή.

️Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη στο Σύλλογό μας, όλων Πολιτιστικών και Κοινωνικών συλλόγων και Σωματείων και ευχόμαστε να συνεχιστούν και να υπάρξουν νέες συνεργασίες που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Βύρωνα.

️Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα ιστορικά-ιδρυτικα μέλη του Συλλόγου: Χρυσούλα Αδαμίδου και Γιώργο Ορφανίδη.

️Ξεχωριστές ευχαριστίες στην Χοροδιδάσκαλο μας Σοφία Σαββουλίδου, τους μουσικούς μας Γιάννη Ταϊλαχιδη και Κώστα Τσερακίδη καθώς και το χορευτικό μας που φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν μουσικά και χορευτικά.

️Ευχαριστούμε τον Καλλιτεχνικο Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Σχολής Εν Ωδαις, Γιώργο Ντόβολο και την χορωδία «Εν Ωδαις»

️Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του Συλλόγου μας την Αντιπρόεδρο του Ομίλου UNESCO Τεχνών,Λόγου και Επιστημών Ελλάδος Ελένη Κιτσέλη,την Ευαγγελία Σιδέρη,την Ελένη Λαμπριανίδου και τον εκπρόσωπο της παράταξης Έξυπνος Βύρωνας- Βασίλη Μουντοκαλάκη
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά!!!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.