ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης
Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης
31 Ιαν
0
Σχόλια

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης υποδέχτηκε τους φίλους και μέλη του στην κοπή της βασιλόπιτάς του την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στην κατάμεστη αίθουσα συνελεύσεων του Συλλόγου.

 

Αρχικά, ο πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους «στο σπίτι μας», όπως είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας μια αίσθηση οικειότητας στην εκδήλωση.

Έπειτα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ Παντελεήμονας ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και μίλησε με λόγια συγκινητικά για την εκ του Πόντου καταγωγή του Μεγάλου Βασιλείου και για την ομορφιά της περιοχής.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μαθητών που αρίστευσαν το προηγούμενο σχολικό έτος τιμώντας την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Οι αριστούχοι μαθητές ήταν:
Γούναρη Μυρσίνη του Θεοδώρου
Τιφτίκογλου Γεώργιο του Δημητρίου
Παπαδόπουλος Ελευθέριος-Ιωάννης του Λαζάρου
Κιαχίδου Αναστασία του Ηλία
Δαηλίδη Σωτήριο του Αντωνίου
Παπαευαγγέλου Γεώργιο του Δημητρίου
Κυνηγόπουλου Κωνσταντίνα του Λαζάρου
Πετροδημοπούλου Χριστίνα του Ιωάννη
Σταθουλίδου Γεωργία του Στυλιανού
Σαραντίδη Ιωάννη του Εμμανουήλ
Αποστολίδη Γεώργιο του Μιλτιάδη
Κετσιεμενίδη Κωνσταντίνο-Μάριο του Κυριάκου
Σιδηρόπουλο Δημήτριο του Ξενοφώντα

Το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους βρέθηκε στο πιτάκι του Αντώνη Ελευθεριάδη, μέλους του Εφηβικού Τμήματος του Συλλόγου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τον καφέ τους και τα παραδοσιακά εδέσματα που επιμελήθηκαν μέλη του Συλλόγου, ενώ τα παιδιά έστησαν το δικό τους γλέντι στην αίθουσα χορού του Συλλόγου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το μεράκι τους και το κέφι τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Μπρίκα Πολυξένη , Εκπρόσωπος του Διοικητή του Δ’ΣΣ, ο Δήμαρχος Αβδήρων, Τσιτιρίδης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ξάνθης, Τσιλιγγίρη Σπυρίδων, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τουρισμού, Ταρενίδης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αθανάσιος Χατζηαντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Θωμάς Ηλιάδης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τσέπελης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών, Παπαχρόνης Ιωάννης, η πρόεδρος του Ψυχολογικού Κέντρου, Ανδρέου Γεωργία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης, Χατζηγεωργίου Ελένη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων, Μπίκος Γεώργιος Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.