ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε «ζεστό» κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας
Σε «ζεστό» κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Γλυφάδας)
30 Ιαν
0
Σχόλια

Σε «ζεστό» κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας

Η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτά της την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στα γραφεία του Συλλόγου.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Γλυφάδας)

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, με την αίθουσα να γεμίζει από φίλους και μέλη του Συλλόγου.

(Φωτο: Ένωση Ποντίων Γλυφάδας)

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας: 

«Είναι πράγματι φορές που τα λόγια είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν αυτό που αισθάνεσαι! Η ανταπόκριση  και συμμετοχή στην εκδήλωση κοπής της πίτας μας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Πλημμυρίσατε το σύλλογό μας, παρόλο που μετά την πρόσφατη ανακαίνιση έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος! Η αγάπη σας ατελείωτη! Η ευθύνη μας τεράστια! Σας ευχαριστούμε όλους! Επόμενο ραντεβού στον ετήσιο χορό μας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 13 00 στο κέντρο «Ομαλός», Πειραιώς 68, Μοσχάτο!.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βαρης κ.κ. Αντωνίου, Πατέρας Γεώργιος. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γεώργιος Παπανικολάου. Εκ μέρους της Κυβέρνησης: Ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλης Σπανάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και μέλος του συλλόγου μας Σοφία Βούλτεψη. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία η Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Ραλλία Χρηστίδου. Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Παύλος Χρηστίδης. Εκ μέρους του ΚΚΕ ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Κατσώτης. Εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης οι πολιτευτές Μιχαήλ Χριστοφίδης και Νίκος Παπάζογλου. Εκ μέρους του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κόμματος «Νίκη» ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Νικόλαος Βρεττός. Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Τάσος Γαιτανης. Οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Δήμητρα Καντεράκη και Τάσος Κορίλης. Εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Θεοδωρόπουλος και η Περιφερειακή σύμβουλος υπεύθυνη για τον Πολιτισμό σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αθηνών Μπέσσυ Αργυράκη. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας κ. Δαφνούλα Χαρίση- Μπίλια. Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τσακίρης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Γλυφάδας και Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Σπύρος Δήμου. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.και Αλληλεγγύης κ. Λένα Δεναξά. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γεωργία Βαμβακερού. Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Σταύρος Γιακουμάκης. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εκδηλώσεων κ. Στέλιος Κουρουπάκης. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ορέστης Τσάγκλας. Σύσσωμη η δημοτική ομάδα της παράταξής Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Αλέξη Στεφανίδη, ο οποίος είναι και μέλος μας και την κ. Αργυρώ Θεοφιλοπούλου. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικόλαος Λεβετσοβίτης, Δημήτρης Ακριβός, Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Γεώργιος Ταβερναράκης, Σάσα Πατεράκη, Μαίρη Μηλιαρέση και Ελένη Καράχου-Σκούταρη. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σταυριανάκης, Γιάννης Αναγνώστου, Κατερίνα Καλαντζή, Ντίνα Φύκα, Χρήστος Ιακωβάτος ο οποιος είναι και μέλος του συλλόγου μας και ο Φώτης Ταγκλής. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας κ. Παναγιώτης Σκαλτσάς.

Σύσσωμη η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας με επικεφαλής τον Χάρη Αναγνωστου. Η Γραμματέας ποιότητας ζωής και εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Πίστη Κρυσταλλίδου. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας του Δήμου Καλλιθέας κ. Νικόλαος Ψυχίδης. ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας κ. Δημητριάδης. Η Ειδική Γραμματέας της Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδας κ.
Κυριακή Κουρτζόγλου. Από τα σωματεία της Γλυφάδας: Η Ένωση Μικρασιατών Γλυφάδας “Το Αργενον” με την Πρόεδρο κ. Μίκα Παπάζογλου. Η Ένωση Κρητών Γλυφάδας “Η Κρήτη” με τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Σπανάκη. Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας Εμείς-Λένα Μαυρακάκη με την Πρόεδρο κ. Χρύσα Λουπασάκη. Η Ένωση Λακώνων Γλυφάδας με την κ. Έλσα Ηλιόπουλου. Η Ένωση Αρκαδων Γλυφάδας “Ο Αρκάς” με τον Πρόεδρό του κ. Νικόλαο Τσιντή. Ο Σύνδεσμος συνταξιουχων εκπαιδευτικών Γλυφάδας με την Πρόεδρο του κ. Χρυσούλα Γαλάνη. Ο σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η Πίνδος” με τον Πρόεδρό του κ. Τάσο Κατοπόδη. Ο πολιτιστικός σύλλογος “Ελλήνων Διαδρομές” με την Πρόεδρό του Δαφνούλα Χαρίση Μπίλια. Ο Εξωραιστικός και πολιτιστικός σύλλογος “Νέα Ευρυάλη” με τον Πρόεδρό του κ. Ορέστη Τσάγκλα. Η Ένωση Γυναικών με καρκίνο του μαστού Μαζί για τη ζωή, με την Πρόεδρο του κ. Σάσα Πατεράκη. Το σωματείο τέχνης και πολιτισμού Γλυφάδας με την κ. Κατερίνα Καλαντζή. Η Ένωση Ποντίων Καρέα Βύρωνα με την Πρόεδρό του κ. Στέλλα Θεοδωρίδου. Ο σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας “Ο Φαρος” με τον επίτιμο Πρόεδρό του και πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου Ποντιακων Σωματείων Νότιου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Γιάννη Σαββίδη. Η Ένωση Κρητων Βούλας, Βουλιαγμένης και Βαρης με τον ειδικό Γραμματέα της Πατέρα Δημήτριο Σαμαρά. Η Πρόεδρος του συλλόγου γονεων και κηδεμονων του 14ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας, κ. Σώτια Παναγούλια. Η ε0κπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Γλυφάδας κ. Τότα Αιβαλιώτη. Ξεχωριστές παρουσίες ο κ. Γιώργος Φραγκούδης, εκδότης, ο οποίος μας προσφερε τρία σπανια βιβλία για τη βιβλιοθήκη μας, ο κ. Κυριάκος Σαχανίδης, λαογράφος και συγγραφέας και ο κ. Μιχάλης Αβούρης, ο οποίος μας τίμησε με ένα ποίημα αφιερωμένο στην Ένωσή μας. Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιουχων Εκπαιδευτικων κ. Χρυσούλα Γαλάνη, ήταν η τυχερή της εκδήλωσης και κέρδισε το φλουρί το οποίο αντιστοιχουσε σε ένα υπέροχο δώρο από το χορηγό μας τα κέντρα Venus Medicine Clinic».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.