ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας και ποντιακό γλέντι
Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας και ποντιακό γλέντι
(Φωτο: Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας)
27 Ιαν
0
Σχόλια

Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας: Κοπή βασιλόπιτας και ποντιακό γλέντι

Σε ζεστό εορταστικό κλίμα χαράς και αισιοδοξίας και με δεκάδες ευχές για καλή χρονιά, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτά της η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα Δεξιώσεων Yalos, παρουσία Πολιτικών αρχών, εκπροσώπων πολιτιστικών Αυλλόγων και πλήθος μελών!

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φ.Ν.Θ. κ.κ. Στέφανος και ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!

(Φωτο: Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας)

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Ν. Καβάλας, Μιχάλης Τσουλφίδης, ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο κι όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και ευχήθηκε ολόψυχα “Χρόνια Πολλά – Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2024″!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό: ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βουλευτής Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης, με επιστολή του ο Βουλευτής Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Στυλιανός Ιγνατιάδης εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γεώργιος Δαλακούρας, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Απόστολος Μουμτσάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έλσα Βακιρτζή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο Τόπος της ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, οι εκπρόσωποι των ακόλουθων πολιτιστικών συλλόγων: Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, Θασιακή Ένωση, Θρακική Εστία, Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας, Πανηπειρωτική Ένωση, Κρητική Αδελφότητα, Πολιτιστικός σύλλογος Λαϊκότροπο, Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων, Ποντιακός σύλλογος Ζυγού ” Ο Υψηλάντης”, Πολιτιστικός Σύλλογος Στεγνού, Πολιτιστικός σύλλογος Πλαταμώνα, Α.Ο. Καβάλας, Σχολή Μαγειρικής La Maison de Gourmet.

(Φωτο: Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας)

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα δυνατό γλέντι, χορός και διασκέδαση σε ρυθμούς παράδοσης με το μουσικό σχήμα του Yalos και τους μουσικούς του Συλλόγου:
Λύρα – τραγούδι: Αντώνης Σιδηρόπουλος
Νταούλι: Τάσος Κεκρίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.