ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
26 Ιαν
0
Σχόλια

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για το νέο έτος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», παρουσία μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης του Περιφερειακού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας και Σωματείων της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», Χατζεϊπίδη Μιχαήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου και στον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Δημοτικού Ωδείου, Γεώργιο Κοκαβίδη, οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνεδρίαση.

Με την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης της χρονιάς το Δ.Σ. έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ τυχερός στάθηκε ο πρόεδρος του Σ.ΠΟ.Σ. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, Σαββίδης Πολύκαρπος, οποίος κέρδισε το φλουρί.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. συζητήθηκε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων Μνήμης της 19ης Μαΐου, το 18ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών και η 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανακοινώθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βίντεο «Πυρρίχιος Χορός. Σέρρα», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα θεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη, ενώ μετά από απόφαση του Δ.Σ. όλες οι εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς θα είναι αφιερωμένες στα 50 χρόνια από την κατοχή της Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε θέματα της επικαιρότητας, ενώ με απόφαση του, η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024 σε συνεργασία με τον Σ.ΠΟ.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.