ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ευχαριστήριο μήνυμα των «Κομνηνών» Δράμας προς τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας
Ευχαριστήριο μήνυμα των «Κομνηνών» Δράμας προς τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»)
25 Ιαν
0
Σχόλια

Ευχαριστήριο μήνυμα των «Κομνηνών» Δράμας προς τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας

Ο Σύλλογος Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί» εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας αναφορικά με την επίδοση τιμητικής πλακέτας προς την πρόεδρο του Συλλόγου, Χρυσούλας Kαρατζόγλου.

Η πλακέτα δόθηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου χορού του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμαs «O Άγιος Xρυσόστομoς», που διεξήχθη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2024.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Oι Κομνηνοί» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας «O Άγιος Xρυσόστομoς» και ιδιαιτέρως στον πρόεδρό του, Νικόλαο Π. Λατσίσταλη, καθώς και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ, για την τιμή που απέδωσαν στο πρόσωπο της προέδρου μας, Χρυσούλας Kαρατζόγλου και την επίδοση σε αυτήν τιμητικής πλακέτας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού τους, αναγνωρίζοντας την συνεχή και μακροχρόνια συνεισφορά της τόσο στην διάσωση, την διατήρηση και διάδωση της πολιτιστικής κληρονομιάς των προγόνων μας απο τις «Aλησμόνητες Πατρίδες» , όσο και την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας στην περιοχή της Δράμας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.