ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Την πίτα τους έκοψαν «Οι Ακρίτες» Πολυκάστρου
Την πίτα τους έκοψαν «Οι Ακρίτες» Πολυκάστρου
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες»)
25 Ιαν
0
Σχόλια

Την πίτα τους έκοψαν «Οι Ακρίτες» Πολυκάστρου

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτά του στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ», την έδρα του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως οι νέοι είναι η συνέχεια των Συλλόγων και οι γονείς είναι αυτοί που πρέπει να τους παροτρύνουν στην ένταξη τους, έτσι ώστε οι συμμετοχή τους να στηρίζει την προσπάθεια για την διατήρηση και διάδοση της παράδοσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο κατά σειρά ετών πρώην πρόεδρος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος, επίσης, παρότρυνε τους νέους να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες των Συλλόγων και ο επίτιμος πρόεδρος και μέλος της διαχείρισης της Τράπεζας Αίματος των «Ακρίτων», Βασίλης Αθανασιάδης, που επεσήμανε την σημαντικότητα του εθελοντισμού της αιμοδοσίας, παρότρυνε τους νέους στην συμμετοχή τους και τόνισε, επίσης, σημαντικά κομμάτια της ιστορίας του Συλλόγου.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Παναγιώτα Κιουρτσίδου και από τα βασιλοπιτάκια το μέλος του τμήματος παραστάσεων, Θεοδώρα Μαλλιαρού.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.