ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του «Εύξεινου Πόντου» Μεταμόρφωσης
Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του «Εύξεινου Πόντου» Μεταμόρφωσης
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»)
23 Ιαν
0
Σχόλια

Το κέφι στα ύψη ήταν στον ετήσιο χορό του «Εύξεινου Πόντου» Μεταμόρφωσης

Με πολύ κέφι, χαρά, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο κέντρο «Γοργόνα».

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν οι: Μπάμπης Ιωακειμίδης στο τραγούδι, Αναστάσιος Πετρόπουλος στη λύρα, Γιώργος Πιλάτης στο βιολί, Θανάσης Γλυνός λαούτο-τραγούδι, Γιώργος Ιωσηφίδης και Βαλάντης Χειλάκης στα πλήκτρα και Περικλής Κατσώτης στα κρουστά. Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εκτοξεύοντας το κέφι, με τον κόσμο να γεμίζει την πίστα και να μην σταματάει το χορό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους έδωσαν το παρών, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία η εκδήλωση:

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους , τους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας, τους Επικεφαλής Παρατάξεων Διπλανών Δήμων, Εκπροσώπους Κομμάτων, την Γενική Γραμματέα της ΠΟΕ, τον Αντιπρόεδρο της ΣΠΟΣ, τον Διοικητή της ΟΠΚΕ, τον Αντιστράτηγο Ε.Α. & Επίτιμο Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. , τους Προέδρους και εκπροσώπους των Ποντιακών Συλλόγων και Μη , το Συνεργείο Koncars για την προσφορά του (πάντα δίπλα μας δε όλα ) όλους τους Χορηγούς-Δωροθέτες για την προσφορά τους στην λαχειοφορο μας…

Τους Καλλιτέχνες Ιωακειμίδη Μπάμπη και Γλυνό Θανάση με τις ορχήστρες τους που φρόντισαν να μείνει το κέφι αμείωτο μέχρι τις βραδινές ώρες …

Την Δασκάλα του μικρού μας χορευτικού Γεωργία Σκουμπούρη για την πρώτο εμφάνιση των μικρών μας χάταλων !!!
Αλλά και τον Αμανατίδη Στάθη στην Λύρα και τον Ψυλλάκη Στάθη στο Νταούλι που συνόδευσαν το μικρό μας χορευτικό.

Τον Δάσκαλο Ποντιακής Λύρας Παναγιώτη Ιωαννίδη και με τον μαθητή του Αραμπατζίδη Σάββα για την όμορφη εκτέλεση του χορού Χαλάι !

Το Προσωπικό και την Διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης Γοργόνα για την άψογη εξυπηρέτηση & συνεργασία τους …

Και τέλος ευχαριστούμε τους αφανείς συντελεστές της εκδήλωσης, τα μέλη του συλλόγου που μερίμνησαν για την διευθέτηση όλων των λεπτομερειών για την επιτυχημένη έκβαση του χορού.

Να είμαστε όλοι καλά, υγιείς να ανταμώσουμε και να χορέψουμε και πάλι σύντομα !»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.