ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πετυχημένος ο χορός του ποντιακού συλλόγου Τυρνάβου – Βοτανοχωρίου
Πετυχημένος ο χορός του ποντιακού συλλόγου Τυρνάβου – Βοτανοχωρίου
(Φώτο : paidis.com)
23 Ιαν
0
Σχόλια

Πετυχημένος ο χορός του ποντιακού συλλόγου Τυρνάβου – Βοτανοχωρίου

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Ακρόπολις στον Αμπελώνα η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Ποντίων Τυρνάβου – Βοτανοχωρίου.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που καταχειροκροτήθηκαν ενώ οι γνωστοί καλλιτέχνες Αλέξης Παρχαρίδης, Βαγγέλης Πέγιος, Κώστας Ζώης, Κατερίνα Αρσένη και Φάνης Κουρουκλίδης που τους συνόδευαν οι Θεόδωρος Χατζής Πλήκτρα , Χρήστος Κοσκερίδης Λύρα, Γιώργος Ντάγκαλος Μπουζούκι , Χρήστος Γκόγκουρας Τύμπανα και Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Νταούλι, απογείωσαν το κέφι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Νταλαγιάννης και Νίκος Μπαντόγιας.

Ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον ποντιακό σύλλογο όπως και με όλους τους συλλόγους της περιοχής με στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου.

 

 

 

 

Πηγή : paidis.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.