ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση δικαιούχων υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024
Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση δικαιούχων υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης)
23 Ιαν
0
Σχόλια

Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση δικαιούχων υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, μετά από την συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ανακοινώνει, σε συνέχεια της από 17.11.2023 προκήρυξης, ότι οι υποτροφίες «Λίτσας και Ιωάννου Λαζαρίδη εις μνήμην Γεωργίου Πατσάκωφ» για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών ή διδακτορικών σπουδών, ποσού 3.000€ εκάστη, απονέμονται στους:

1. Χαράλαμπο Γάππα, υποψήφιο διδάκτορα Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βορείου Καρολίνας (University of North Carolina at Chapel Hill) στις
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την εκπόνηση διδακτορικής εργασίας με θέμα «Η Μικρασιατική εκστρατεία».

2. Νικόλαο Μισολίδη, υποψήφιο διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτιστικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την εκπόνηση διδακτορικής εργασίας με θέμα «Το έργο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Ελλάδα. Επαναπατρισμός και Αποκατάσταση των Ελλήνων Εκτοπισμένων από τις χώρες του Άξονα» και

3. Παρασκευή – Κυριακή Ξανθοπούλου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Τομέα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας και Λαογραφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. για την εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας με θέμα «Η ορθόδοξη ελληνική κοινότητα Καβάλας στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης συγχαίρει θερμά τους επιλεγέντες φοιτητές και τους εύχεται καλή επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.