ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων
Το παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων)
15 Ιαν
0
Σχόλια

Το παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων βοηθώντας παιδιά που βρίσκονται στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων συγκέντρωσε, με τη βοήθεια μελών και φίλων της, είδη ένδυσης, παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα σε καλή κατάσταση κάνοντας και την κατάλληλη διαλογή για παιδιά και εφήβους και τα παρέδωσε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Είμαστε περήφανοι και νιωθουμε ιδιαίτερη χαρά που με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ως πρώτη δράση έχουμε σημείο αναφοράς τα παιδιά !

Έχοντας μαζέψει είδη ένδυσης, παιχνίδια και κλινοσκεπασματα σε καλή κατάσταση κάνοντας και την κατάλληλη διαλογή για παιδιά και εφήβους μεταβήκαμε σήμερα 14/1 στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης όπου και παραδώσαμε το απόθεμα ψυχής και αγάπης των μελών και φίλων του συλλόγου μας !

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την ανταπόκριση και προσφορά σας !

Στα παιδιά αυτά στο παιδικό χωριό σταθήκαμε την δύσκολη περίοδο της καραντίνας με 2 αποστολές τροφίμων και θα το κάνουμε ξανά όποτε χρειαστεί ανάγκη, κάτι για το οποίο ενημερώσαμε και τους ανθρώπους που βρεθήκαμε σήμερα εκεί !

Χαρακτηριστικά στοιχεία της παράδοσής μας ως Έλληνες και Πόντιοι είναι οι διαχρονικές αξίες που μας χαρακτηρίζουν όπως ο εθελοντισμός, η προσφορά, η αγάπη και η αλληλουποστηριξη στον συνάνθρωπο !

Συνεχίζουμε πάνω σ αυτές τις βάσεις ως σύλλογος και άνθρωποι που τον απαρτίζουν!!!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.