ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έκοψε την πίτα του ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας
Έκοψε την πίτα του ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας
(Φωτο: Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας)
12 Ιαν
0
Σχόλια

Έκοψε την πίτα του ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας

Με την παρουσία μελών και φίλων του, εκπροσώπων αρχών, φορέων και Συλλόγων, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, έκοψε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 την καθιερωμένη βασιλόπιτά του, ανταλλάσσοντας ευχές με όλες και όλους, για καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, χαρές και πρόοδο.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Θεόφιλος, με το εφηβικό χορευτικό τμήμα του χοροδιδάσκαλου Στάθη Παρηγορίδη να πετυχαίνει το φλουρί της πίτας του Ποντιακού Συλλογου Πτολεμαϊδας, ενώ στα περισσότερα από 150 κομμάτια της βασιλόπιτας που μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους, τυχερή ήταν η Κική Παπαδοπούλου, η οποία έλαβε δώρο ένα χρυσό κόσμημα (γούρι) λαιμού, προσφορά του καταστήματος Φιλιππάκος, στην Πτολεμαϊδα.

Στην εκδήλωση, επιπλέον, απονεμήθηκαν και οι βεβαιώσεις του πρώτου προγράμματος εκπαίδευσης για τη χρήση απινιδωτή και την υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, το οποίο υλοποίησε ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας με το ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Άμεσης βοήθειας ).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.