ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Π.Σ. Πατρίδας (βίντεο - φώτο)
Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Π.Σ. Πατρίδας (βίντεο – φώτο)
(Φώτο : inveria.gr)
11 Ιαν
0
Σχόλια

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Π.Σ. Πατρίδας (βίντεο – φώτο)

Ακόμη μία επιτυχημένη εκδήλωση καταγράφεται στο ιστορικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2024 διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του, στο κέντρο «Σείριος», στο Μακροχώρι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν ποντιακοί χοροί από τα τρία χορευτικά τμήματα παιδιών, μεσαίο και επιδείξεων, ενώ πλήθος ντόπιων καλλιτεχνών κράτησαν αμείωτο το κέφι και την πίστα πάντα… γεμάτη.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας Αντώνης Καγκελίδης καλωσόρισε το κοινό της εκδήλωσης, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική παρουσία στην εκδήλωση. Μάλιστα, κάλεσε το κοινό να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για δύο πρόσωπα που συνδεόταν με τον Σύλλογο και πρόσφατα έφυγαν από την ζωή, τον δραστήριο Τραντέλληνα Πανούλη Μουρατίδη και τον δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Ο Σύλλογος της Πατρίδας τίμησε τα «Παιδιά της Άνοιξης» για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την ανέγερση της νέας δομής τους, στην Πατρίδα. Ο Αντώνης Καγκελίδης κάλεσε τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να απονείμει την πλακέτα στην εκπρόσωπο του Συλλόγου, Μαρία Παπαναστασίου. 

Μεταξύ των παρόντων στον ετήσιο χορό του «Ευστάθιου Χωραφά» ήταν o βουλευτής Ημαθίας (Ελληνική Λύση) Βασίλης Κοτίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων κ.α.

Βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

Πηγή : inveria.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.