ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πάλη: Ο Κουγιουμτσίδης 5ος στο διεθνές τουρνουά του Ζάγκρεμπ
Πάλη: Ο Κουγιουμτσίδης 5ος στο διεθνές τουρνουά του Ζάγκρεμπ
(Φώτο : gazzetta.gr)
11 Ιαν
0
Σχόλια

Πάλη: Ο Κουγιουμτσίδης 5ος στο διεθνές τουρνουά του Ζάγκρεμπ

Με μία 5η θέση άρχισε η σεζόν για τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη στην πάλη.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης αγωνίστηκε στο 1o Ranking Series της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πάλης για το 2024 στα 74κ. στο Ζάγκρεμπ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο πολύ δύσκολο και βαθμολογημένο τουρνουά κατέλαβε την 5η θέση. Η πορεία του Έλληνα πρωταθλητή ήταν εξαιρετική. Στο εναρκτήριο παιχνίδι επικράτησε με 9-1 του Φινλανδού Φινεσίλβερ. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Γκογκριτσιάνι. Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση ο Κουγιουμτσίδης επικράτησε με τεχνική υπεροχή και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Γάλλο Κατζίεφ.

Ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του ο Κουγιουμτσίδης επικράτησε με 8-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Επόμενος αντίπαλός του ο Νολφ. Ο Αμερικανός αιφνιδίασε τον Ελληνα πρωταθλητή και επικράτησε με πτώση.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ο Κουγιουμτσίδης αντιμετώπισε τον Κουραμαγκομέντοφ (Ουγγαρία) και ηττήθηκε με 4-1. Οι τρεις διαδοχικές νίκες και οι εμφανίσεις του γενικότερα αποδεικνύουν ότι ο Κουγιουμτσίδης βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αλλωστε απαλλαγμένος από το άγχος της Ολυμπιακής πρόκρισης προετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός στο Παρίσι.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.