ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές
Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
10 Ιαν
0
Σχόλια

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης, καλεί μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2022-2023 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω και εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2023, να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, ώστε στη διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, να βραβευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Οι αγώνες και οι αγωνίες των παιδιών αποτελούν βασική μέριμνα όλων μας. Οι προσπάθειες και οι επιτυχίες τους πρέπει να επιβραβεύονται και να αναγνωρίζονται.

Με σεβασμό στην προσπάθεια που κάνει κάθε παιδί για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον, ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ξάνθης καλεί μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2022-2023 σε Γυμνάσιο και Λύκειο με βαθμό 18 και άνω και εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2023, να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ στο παρακάτω mail: pontos@xan.gr έως και την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 π.μ. στην Αιθ.Γεν.Συνελεύσεων ( Π.Θερμοπυλών 8 – 2ος όροφος) του Συλλόγου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.