ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης
(Φωτο: Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης)
08 Ιαν
0
Σχόλια

Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης

Παρουσία φίλων και μελών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2024, η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης.

Τα γραφεία του Συλλόγου γέμισαν με κόσμο, ο οποίος αντάλλασσε ευχές για το νέο έτος.

Το φλουρί κέρδισε η οικογένεια Καρακατσάνη, η οποία πήρε το ρολόι που πρόσφερε, για ακόμα μια φορά, η επιχείρηση Κόσμημα Καλύβας.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Δήμου, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι και μέλη της Ένωσης.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης:

«Τεράστια ήταν η προσέλευση των φίλων και μελών του Συλλόγου μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας! Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος και τα μέλη του ΔΣ του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για την παρουσία τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορευτές μας, τον χοροδιδάσκαλο και τον λυράρη του Συλλόγου για την προσφορά τους. Ο Σύλλογος μας θα είναι και αυτόν τον χρόνο αρωγός με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του για την ανάδειξη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η οικογένεια Καρακατσάνη ήταν οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί και πήρανε το ρολόι που πρόσφερε για ακόμα μια φορά η επιχείρηση Κόσμημα Καλύβας.

Ευχόμαστε τον νέο χρόνο να είναι όλος ο κόσμος υγιής, δημιουργικός και ευτυχισμένος!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.