ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για τον θάνατο του λυράρη Θεόδωρου Τοπαλίδη
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για τον θάνατο του λυράρη Θεόδωρου Τοπαλίδη
(Φωτο: Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος)
04 Ιαν
0
Σχόλια

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για τον θάνατο του λυράρη Θεόδωρου Τοπαλίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για τον θάνατο του λυράρη, Θεόδωρου Τοπαλίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών, από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω του 3 παιδιά.

Αναλυτικά το μήνυμα της Π.Ο.Ε.:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συμπατριώτη μας και σπουδαίου λυράρη Θεόδωρου Τοπαλίδη, ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 42 ετών.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλη την ποντιακή κοινότητα. Γνήσιος εκφραστής της ποντιακής μουσικής παράδοσης συνεργάστηκε με τον αδερφό του Βασίλη Τοπαλίδη αλλά και πολλούς άλλους καταξιωμένους Πόντιους καλλιτέχνες. Συμμετείχε ενεργά, σε πολλές εκδηλώσεις συλλόγων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τον ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και υποκλινόμαστε στη μνήμη του. Ο πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

ο Πρόεδρος, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης,

η Γενική Γραμματέας, Αθηνά Σωτηριάδου»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.