ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με χριστουγεννιάτικο bazaar έκλεισε το 2023 ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες»
Με χριστουγεννιάτικο bazaar έκλεισε το 2023 ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες»
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες»)
17 Δεκ
0
Σχόλια

Με χριστουγεννιάτικο bazaar έκλεισε το 2023 ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες»

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Βόλου «Οι Αργοναύτες» πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar, με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από μέλη του Συλλόγου, ένα μικρό δείγμα των ημερολογίων για το νέο έτος, τα οποία επρόκειτο να κυκλοφορήσουν κανονικά στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Το 2ημερο, έλαβε χώρα επί της Ερμού με Αγίου Νικολάου στο Βόλο από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, πλαισιωμένο από ζωντανή ποντιακή μουσική.

Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Το 2023 έκλεισε με το χριστουγεννιάτικο bazaar το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ θέλουμε να πούμε σε όλα τα μέλη του συλλόγου που μας υποστηρίζουν σε κάθε μας βήμα αλλά και σε κάθε δράση καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χοροδιδάσκαλο μας, Αντώνη Αθανασιάδη, τον γιο του Νικόλα Αθανασιαδη στην λύρα και τον νταουλτση μας, Κώστα Αντεκελιδη, που μας στηρίζουν και μας συνοδεύουν.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και πολλή αγάπη σε όλο τον κόσμο. Το νέο έτος να μας βρει χορεύοντας ποντιακά!!!

Το Δ.Σ σας εύχεται ΥΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΙΑΝ».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.