ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το 1ο Δημοτικό Σχολείο ευχαριστεί τους «Ακρίτες» Πολυκάστρου για τη δωρεά τους
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο ευχαριστεί τους «Ακρίτες» Πολυκάστρου για τη δωρεά τους
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες»)
16 Δεκ
0
Σχόλια

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο ευχαριστεί τους «Ακρίτες» Πολυκάστρου για τη δωρεά τους

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» ενίσχυσαν την προσπάθεια του 1ου Δημοτικού Σχολείο για την δημιουργία της βιβλιοθήκης του, παραχωρώντας το ποσό των 200 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν να στηρίξουν το έργο του σχολείου εμπλουτίζοντας την βιβλιοθήκη τους με νέα βιβλία.

Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του σχολείου, με ανάρτησή τους ευχαριστούν το ΔΣ του Συλλόγου για τη στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του σχολείου ευχαριστούμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του, κ. Παπαδόπουλο Δημήτρη του πολιτιστικού σύλλογου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες», για την δωρέα των 200 ευρώ στο σχολείο μας.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν στην ανακατασκευή του χώρου για στέγαση σχολικής βιβλιοθήκης.

Η ανακατασκευή του χώρου για να στέγασει τη σχολική μας βιβλιοθήκη είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο των γονέων και κηδεμόνων υπό την προεδρία της κ. Φωτεινής Εσκιόγλου.

Η δωρεά αυτή προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη και έχει μέγιστη σημασία για το σχολείο μας διότι συνδράμει στην υλοποίηση των στόχων του».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.