ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Γνώρισαν» τον Δυτικό Πόντο
«Γνώρισαν» τον Δυτικό Πόντο
(Φώτο : olympiobima.gr)
16 Δεκ
0
Σχόλια

«Γνώρισαν» τον Δυτικό Πόντο

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση προχώρησε ο Ιστορικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας «Κοτζά Αναστάς» με θέμα   «Γνωριμία με τα χωριά του Δυτικού Πόντου» με αφορμή τη συμπλήρωση 101 ετών από το θάνατο του Αναστάσιου Παπαδόπουλου (Κοτζά Αναστάς), του θρυλικού ήρωα του αντάρτικου του Πόντου που τιμά φέτος ο Ποντιακός Σύλλογος.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σαββάτο 9 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε  εκδήλωση με θέμα «Γνωριμία με τα χωριά του Δυτικού Πόντου» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη», με τη συμμετοχή μελών και άλλων σωματείων της περιοχής. Μέσα στους ομιλητές του προγράμματος παρευρέθηκαν και μίλησαν και μέλη της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, η οποία και ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση.

«Γνώρισαν» τον Δυτικό Πόντο

Παρόντες στην εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κομνηνού Δελβερούδη, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Γεωργιάδης, ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Σωκράτης Ξενίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας κ. Ιάσωνας Παρλαπάνος, καθώς και πλήθος κόσμου.

 

 

Πηγή : olympiobima.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.