ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με ποντιακή λύρα άναψε το δέντρο στη Νέα Νικομήδεια
Με ποντιακή λύρα άναψε το δέντρο στη Νέα Νικομήδεια
(Φώτο : veriotis.gr)
15 Δεκ
0
Σχόλια

Με ποντιακή λύρα άναψε το δέντρο στη Νέα Νικομήδεια

Τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 η Νέα Νικομήδεια φόρεσε τα γιορτινά της και φωτίστηκε από το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έλαμπε στο κέντρο του χωριού. Η όμορφη παράδοση αυτή αναδείχθηκε με την πρωτοβουλία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου και της κοινότητας του χωριού, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον τόπο τους.

Ο υπεύθυνος για την κατασκευή και τη δωρεά του δέντρου ήταν ο Χαράλαμπος Μαχανίδης, ο οποίος με την αφοσίωση του και το ταλέντο του, δημιούργησε ένα όμορφο έργο τέχνης που έλαμπε υπό τα φώτα των λαμπιόνιων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι κάτοικοι απήλαυσαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα, τις μελωδίες της ποντιακής λύρας, ενώ παράλληλα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς γύρω από το φωτεινό δέντρο.

Με ευχές για καλές γιορτές και πλούσια υγεία, οι κάτοικοι εξέφρασαν την χαρά τους, σφραγίζοντας με αξέχαστες στιγμές αυτήν την ξεχωριστή βραδιά για τη Νέα Νικομήδεια.

 

 

 

 

Πηγή : veriotis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.