ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πάλη: Κορυφαίος ανερχόμενος στον κόσμο αναδείχθηκε ο Κουγιουμτσίδης
Πάλη: Κορυφαίος ανερχόμενος στον κόσμο αναδείχθηκε ο Κουγιουμτσίδης
(Φώτο : gazzetta.gr)
15 Δεκ
0
Σχόλια

Πάλη: Κορυφαίος ανερχόμενος στον κόσμο αναδείχθηκε ο Κουγιουμτσίδης

Το ταλέντο του Γιώργου Κουγιουμτσίδη αναγνωρίστηκε από την Παγκόσμια ομοσπονδία πάλης, η οποία τον τιτλοφόρησε Κορυφαίο ανερχόμενο αθλητή.

Η πορεία του Γιώργου Κουγιουμτσίδη μέσα στο 2023 ήταν εξαιρετική και ο απολογισμός του 22χρονου παλαιστή περιλαμβάνει μετάλλια αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία των Ολυμπιακών.

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης, και συγκεκριμένα των 74 κιλών, ξεκίνησε τη σεζόν με το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 και συνέχισε με αργυρό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών. Έπειτα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πέτυχε τον μεγαλύτερο στόχο του που ήταν να πάρει την Ολυμπιακή πρόκριση και να κλείσει θέση για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του. Μάλιστα, ο Κουγιουμτσίδης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για τον μήνα Μάρτιο.

Ο Κουγιουμτσίδης, που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και τις προηγούμενες χρονιές, βρέθηκε στην τριάδα των ανερχόμενων της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης και φαίνεται σχεδόν βέβαια πια πως ο ίδιος θα αποτελέσει το μέλλον της ελληνικής πάλης.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.