ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οι «Ακρίτες» Πολυκάστρου ενίσχυσαν τη δημιουργία βιβλιοθήκης Δημοτικού Σχολείου
Οι «Ακρίτες» Πολυκάστρου ενίσχυσαν τη δημιουργία βιβλιοθήκης Δημοτικού Σχολείου
(Φωτο: Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες»)
13 Δεκ
0
Σχόλια

Οι «Ακρίτες» Πολυκάστρου ενίσχυσαν τη δημιουργία βιβλιοθήκης Δημοτικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» ενίσχυσαν την προσπάθεια του 1ου Δημοτικού Σχολείο για την δημιουργία της βιβλιοθήκης του, παραχωρώντας το ποσό των 200 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν να στηρίξουν το έργο του σχολείου εμπλουτίζοντας την βιβλιοθήκη τους με νέα βιβλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» ενισχύει την προσπάθεια του 1ου Δημοτικού Σχολείο για την δημιουργία της βιβλιοθήκης του παραχωρώντας το ποσό των 200 ευρώ και δεσμεύεται να στηρίξει το έργο του σχολείου εμπλουτίζοντας την βιβλιοθήκη τους με νέα βιβλία.

Επιπρόσθετα, ευχαριστεί θερμά το σχολείο για τη συμμετοχή του στον «7ο Πανελλήνιο Ποντιακό διαγωνισμό» του σχολικού έτους 2022-2023 με το τραγούδι «Έλα φεγγάρι μου» , αλλά και για την ετήσια φιλοξενία της διοργάνωσης «ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΟΫΡ» στους χώρου του.

Ως Σύλλογος καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε αρωγοί σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που αφορούν τον τόπο μας και με όποια βοήθεια καταστεί αναγκαία».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.