ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης σχετικά με το 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης σχετικά με το 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
(Φωτο: Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης)
12 Δεκ
0
Σχόλια

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΣΠοΣ Νομού Θεσσαλονίκης σχετικά με το 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Το Περιφερειακό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, εκφράζει θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στα σωματεία – μέλη του που συμμετείχαν στη συγκρότηση μικτού χορευτικού τμήματος και συμμετοχή αυτού στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στην Κομοτηνή.

Επιδεικνύοντας υψηλότατο αίσθημα ευθύνης και άμιλλας, συνεργάσθηκαν ιδανικά με το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους διοργανωτές του φεστιβάλ συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορευτές, στους χοροδιδασκάλους, καθώς και στους εξαιρετικούς μουσικούς του τμήματος.

(Φωτο: Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης)

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου, «Η ιδανική συνεργασία όλων, με τεράστια αποθέματα υπομονής, διάθεσης προσφοράς και αγάπης για την παράδοση, είχε ως αποτέλεσμα μία εξαιρετική εμφάνιση, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα και καθολική αναγνώριση.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο καταγράφοντας λεπτομέρειες και τυχόν παραλείψεις, οργανώνει και προετοιμάζει άμεσα την επόμενη αποστολή του Συνδέσμου για το 18ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2024 στη Περιφέρεια Νότιας Ελλάδος και Νήσων».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.