ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σοφία Σαββίδου: «200 και πλέον χορευτές του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων ένωσαν τα χέρια και τις καρδιές τους»
Σοφία Σαββίδου: «200 και πλέον χορευτές του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων ένωσαν τα χέρια και τις καρδιές τους»
(Φωτο: Σοφία Σαββίδου)
28 Νοέ
0
Σχόλια

Σοφία Σαββίδου: «200 και πλέον χορευτές του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων ένωσαν τα χέρια και τις καρδιές τους»

Μετά την ολοκλήρωση του 17ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος που διεξήχθη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στην Κομοτηνή, η επικεφαλής συντονίστρια του ΣΠοΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, Σοφία Σαββίδου, μέσω μηνύματός της, εκφράζει τα συναισθήματα και τις ευχαριστίες στον απόηχο του Φεστιβάλ.

(Φωτο: Σοφία Σαββίδου)

Αναλυτικά το μήνυμα της Σοφίας Σαββίδου:

«Στον απόηχο του 17ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Κομοτηνή, κάτω από τα χιονισμένα βουνά της Ροδόπης και μετά την όμορφη παρουσία του Σ.Πο.Σ Ν.Ελλάδας και Νήσων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για αυτήν την υπέροχη συνεργασία.

200 και πλέον χορευτές του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων (Αττική, Ρόδος, Κέρκυρα, Αργολίδα, Λαμία, Αγρίνιο, Καλαμάτα κ.ά), ένωσαν τα χέρια και τις καρδιές τους.

Ήταν μια δύσκολη αποστολή αλλά ζήσαμε στιγμές μοναδικές, στιγμές συγκλονιστικές, Δεν μας εμπόδισαν ούτε τα πολλά χιλιόμετρα , ούτε η ασταμάτητη βροχή.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή μαζί με την εξαιρετική πολυμελή ορχήστρα μας προσπάθησα να στείλω στους χορευτές όλη τη θετική μου ενέργεια.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου:

– το Δ.Σ του Σ.Πο.Σ Ν.Ελλάδας και Νήσων για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

– Τους πανάξιους Συντονιστές (με αλφαβητική σειρά):
Κωνστάντη Γιώργο, Μακρίδη Θοδωρή, Παπαδόπουλο Στράτο, Πατσεάδη Νίκη, Πουτακίδη Γιώργο, όπου ακούραστα και με σεβασμό καθόλη την διάρκεια των προβών καθοδηγούσαν τους χορευτές.

– Τον Επικεφαλή της ορχήστρας Δημήτρη Κοσμίδη και όλους τους μουσικούς Αλέξανδρο Μιχαηλίδη (λύρα), Χριστόφορο Κοσμίδη (πνευστά), Χρήστο Μαυρίδη, Ορφέα Κοσμίδη (νταούλι).

– Τον αγέρωχο Γιώργο Δημητριάδη και τον Μωυσή Μωυσιάδη, που με τις μελωδικές φωνές τους πλαισίωσαν την χορευτική ομάδα.

– Την Γραμματέα του Σ.Πο.Σ μας Ελένη Δανιηλίδου, για την άψογη συνεργασία μας.

Ένα μεγάλο <Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω> σε όλους τους ΧΟΡΕΥΤΕΣ, που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες με ένταση, χαμόγελο και ανάταση ψυχής.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, τις αγκαλιές και τα καλά σας λόγια.

Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Χαρά!
Εις το επανιδείν!

Με εκτίμηση,
η Επικεφαλής Συντονίστρια Χορού
Σ.Πο.Σ Ν.Ελλάδας και Νήσων
ΣΟΦΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ»

(Φωτο: Σοφία Σαββίδου)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.